Fotbal, Liga a III-a : Drumul Cetatii spre Liga a II-a trece si pe la Roman


Intră acum și în grupul de

Laminorul Roman – Cetatea Suceava, vineri, ora 15.30

Pe Stadionul “Moldova” din Roman se vor înfrunta vineri doua formatii cu obiective complet diferite.

În urma cu câtiva ani, Laminorul era o prezenta constanta în cel de-al doilea esalon fotbalistic al tarii. În prezent, formatia romascana se confrunta cu o serie de probleme financiare, de pregatirea echipei ocupâdu-se Dan Dosan. Fata de sezoanele precedente, Laminorul nu mai dispune de un lot echilibrat, majoritatea componentilor echipei, fiind jucatori foarte tineri, care provin de la LPS Roman. Tapu, Stângaciu, Cozma, Marin sau Popa, sunt singurele nume cu “greutate”, pe care tehnicianul Dan Dosan se poate baza si probabil pe ei va conta si în meciul cu Cetatea.

De partea cealalta, Cetatea Suceava se afla pe primul loc, având un avans de 15 puncte fata de ocupanta locului secund. Antrenorul Marian Pana a declarat, dupa succesul cu CFR Pascani, ca formatia sa merge la Roman pentru a câstiga la scor si pentru a mai face un pas spre asigurarea matematica a promovarii. 

Totusi, optimismul declarat la sfârsitul turului, de conducatorii si antrenorul Laminorului, mai ales dupa ce municipalitatea s-a implicat material pentru sustinerea echipei, pare sa aiba acoperire si în rezultate. Gruparea de la malul Moldovei a învins marti, pe Pambac Bacau, chiar pe terenul acesteia, cu 1-0, dupa un gol al lui Marin, în minutul 84. A fost al patrulea meci consecutiv fara înfrângere pentru “tevari”, ceea ce reprezinta cel mai lung sir de rezultate pozitive înregistrat pe parcursul acestui sezon.

Gruparea suceveana se confrunta în continuare cu probleme de efectiv, Dicher si Pandele fiind accidentati, în timp ce Ionel Celpan este suspendat, ca urmare a cumulului de cartonase galbene.

Partida se va disputa cu începere de la ora 15.30, pe stadionul “Moldova” din Roman. 

Programul Cetatii în ultimele 11 etape:

Etapa 24: 28 martie 2008: Laminorul Roman (d)

Etapa 25: 4 aprilie 2008: Otelul II Galati (a)

Etapa 26: 8 aprilie 2008: Poli II Iasi (d) – etapa intermediara

Etapa 27: 11 aprilie 2008: CSM Raraul C-lung (a)

Etapa 28: 18 aprilie 2008: FCM Bacau II (d)

Etapa 29: 22 aprilie 2008: Bujorii Tg. Bujor (a) – etapa intermediara

Etapa 30: 25 aprilie 2008: Pambac Bacau (d)

Etapa 31: 2 mai 2008: Juventus Falticeni (d)

Etapa 32: 6 mai 2008: FC Bârlad (a) – etapa intermediara

Etapa 33: 9 mai 2008: Cetatea Tg. Neamt (d)

Etapa 34: 16 mai 2008: Politehnica Galati (a)
 


Intră acum și în grupul de