Accident mortal la Nisipitu într-o exploatare forestieră. Un bărbat a fost surprins sub TAF-ul cu care exploata lemn


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din comuna Brodina, Nicolae Calancea, a murit, sâmbătă la prânz, după ce un TAF pe care îl manevra s-a răsturnat și a căzut peste el.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Suceava, comisarul de poliție Ionuț Epureanu, a declarat că un bărbat de 42 de ani care exploata material lemnos într-o partidă autorizată de pe raza Ocolului Silvic Faclău pentru o societate comercială din comuna Brodina a murit.

El a menționat că TAF-ul s-a răsturnat, iar bărbatul a fost surprins sub utilaj. Bărbatul a murit suferind răni incompatibile cu viața.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă” și „neluarea măsurilor de siguranță și securitate în muncă”, a spus Epureanu.

La fața locului au ajuns și un echipaj de intervenție din Vicovu de Sus al ISU, dar și un echipaj al SAJ cu medic, care a constatat decesul.

Ehipajul ISU care a intervenit în zonă au fost nevoit să parcurgă pe jos o distanță de circa 5 kilometri întrucât drum este inaccesibil autospecialelor.

Sursa foto: ISU Suceava


Intră acum și în grupul de