Ministerul Turismului și-a schimbat fotografia de profil cu un peisaj din Bucovina și face reclamă „Serbărilor Zăpezii” de la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Ministerul Turismului și-a schimbat, recent fotografia de profil de pe pagina de Facebook, și folosește un peisaj din Bucovina, fotografie realizată de Cătălin Urdoi.

Într-o postare a Ministerului Turismului, reprezentanții acestuia mulțumesc domnului Cătălin Urdoi pentru această fotografie şi pentru permisiunea de a o folosi ca și cover pentru pagina ministerului.

Această postare a strâns în scurt timp peste 500 de like-uri și 90 de distribuiri și aprecieri pentru fotograful care a suprins această imagine ce arată încă odată că Bucovina este un „Colț de Rai”

Totodată, Ministerul Turismului promovează pe pagina de socializare și Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei, arătând că pentru crearea unui agrement cultural şi sportiv, pe toată perioada sezonului de iarnă şi atragerea în zonă a turiştilor, la Vatra Dornei, în urmă cu peste 30 de ani, s-a născut evenimentul “Serbările Zăpezii”, serbări care se desfăşoară anul acesta pe parcursul a trei weekenduri.

Succesul proiectului a determinat continuarea sa, în aceeaşi formulă, astfel că, împreună cu agenţii economici din Vatra Dornei şi alţi sponsori, Primăria Municipiului Vatra Dornei organizează, la începutul anului 2017, aceste manifestări culturale şi sportive.

Cele trei weekenduri ale Serbărilor Zăpezii, ediţia 2017, sunt: 2-5 februarie, 10-12 februarie, 17-19 februarie. În preambulul acestora, au fost organizate spectacole şi în weekendurile 20-22 ianuarie şi 27-29 ianuarie.

Foto Cătălin Urdoi

Anul acesta, primul week-end (02 – 05 februarie) al Serbărilor Zăpezii va coincide cu cea mai mare competiţie organizată în România în ultimii ani în sporturile de iarnă, respectiv Campionatele Mondiale de Sanie pe Piste Naturale, Pârtia Bucovina din Vatra Dornei fiind singura de acest fel, omologată, în România. La eveniment sunt așteptați sportivi din 22 de țări, de pe cinci continente. În mod sigur nu vor lipsi actualii dar și o parte din foștii campioni mondiali, se menționează pe pagina Ministerului Turismului.(N.B.)


Intră acum și în grupul de