Deputatul Pardau insista in privinta proiectului „Utilitati si mediu”


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepresedintele organizatiei judetene Suceava a PD-L, deputatul Dumitru Pardau, a reluat vineri atacurile la adresa presedintelui Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, acuzându-l pe acesta ca nu doreste sa dea publicitatii date despre mega-proiectul „Suceava-utilitati si mediu la standarde europene”. Parlamentarul sucevean a cerut explicatii în legatura cu modul în care a fost realizata consultanta pentru proiect, spunând ca exista informatii conform carora firma din Germania care a fost initial angajata pentru asta nu a facut altceva decât sa dea de lucru unei alte firme din Bucuresti si apoi sa-si adauge la factura finala un comision de 12 %. „Sa ne spuna domnul Mîrza care sunt actionarii acestei firme de consultanta din Germania, pentru ca noi stim ca ar fi vorba despre 6 persoane din judetul Suceava.

(…) Din punctul nostru de vedere e clar ca se recurge la firme intermediare si la banul public. Si sa ni se explice de ce firma germana de consultanta factureaza catre Consiliul Judetean, iar apoi mai factureaza si catre Bucovina Ecoterm Gaz”, a spus prim-vicepresedintele PD-L într-o conferinta de presa.

Mai mult, Dumitru Pardau a explicat ca firma respectiva nu are niciun angajat si ca i se pare nefireasca opacitatea cu care au tratat pâna acum lucrurile cei din conducerea CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de