Rapoartele SRI si SIE ajung fara probleme in ziare


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Tudor Mohora a solicitat vineri, Comisiei de Control a activitatii SRI si a celei de Control a activitatii SIE, sa stopeze „din fasa” încercarile unor politicieni aflati la putere de a „folosi Serviciile Secrete ca elemente de campanie electorala”. Tudor Mohora a spus, într-o conferinta de presa, ca o serie de ziare centrale au început sa primeasca rapoartele de la SRI, lucru ce nu i se pare normal. „Exista chiar un ziar central care nici macar nu mai face efortul de a asimila informatiile primite. Ia nota SRI si o transmite ca atare”, a spus parlamentarul sucevean.

Acesta sustine ca respectivul cotidian central, al carui nume nu a dorit sa-l pronunte, a facut o serie de asa-zise dezvaluiri despre afacerile „cu arme” ale ministrului sanatatii Eugen Nicolaescu.

„Eu unul nu cred ca ministrul ar fi facut export de arme de când este în functie. Iar daca a facut înainte, ceea ce nu prea cred, unde au fost Serviciile secrete si ce-au asteptat ca sa-l informeze pe presedinte si sa se ia masurile care se impuneau?”, a mai spus deputatul Mohora.


Intră acum și în grupul de