Traumatizat dupa ce a fost obligat sa faca sex oral


Intră acum și în grupul de

Un baiat de 17 ani din Spataresti a obligat un copil de doar 8 ani sa-i faca sex oral, iar victima este vecina cu agresorul si sta chiar peste drum de acesta. De cum au auzit întâmplarea, oamenii din sat nu-si mai lasa copiii sa se joace nesupravegheati. Parintii agresorului neaga totul: „Întrebati politia si pe cei care acuza. E o minciuna, totul!”

 În ziua în care s-a întâmplat totul, baietelul se juca pe drumul din sat alaturi de alti copii, iar agresorul l-a ademenit în casa, acest lucru nefiind greu, victima cunoscându-l ca vecin de-al sau. Aici însa tânarul de 17 ani l-a amenintat pe micut cu bataia si l-a obligat sa-i faca sex oral. „Baiatul se juca cu înca doi copii, eu eram în sat, si el l-o chemat sa-i arate hamsterii, da mie nu mi-o spus nimica i-o spus lu’ frate-su, si el l-o întrebat ce a cautat si a zis ca mi-o dat sa sug… N-am vorbit cu el ca nici n-ai cu cine vorbi…. am fost la ma-sa si i-am spus si ea mi-a zis, stii ce te rog, nu mai merge la politie ca-s satula de politie”, a declarat Mioara Adumitroaie, mama victimei.

 

Baiatul acuzat de oribila întâmplare, Petrut N. este renumit în tot satul, are probleme cu scoala fiind exmatriculat si cu mai toata lumea are ceva de împartit, înjura si scuipa oamenii din sat fara nici un fel de jena.

„El a mai facut prostii… e un copil care nu-i de doamne ajuta. Nu-i educat, asa cum vorbeste el asa vorbeste si ma-sa”, a mai spus mama victimei.

 

Parintii victimei spun ca în urma incidentului baietelul este traumatizat si încearca cu binisorul sa-l aduca din nou pe linia de plutire.

„De acuma, ce va decide justitia, nu este cale de împacare absolut deloc.

El îmi râde în nas si la ora actuala si tot îmi trimite mesaje prin cetatenii din sat ca daca nu i-a facut politia nimic pâna acuma, n-o sa-i faca nici de acuma”, spune Costel Adumitroaie, tatal victimei.

 

Politistii au deschis o ancheta pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate si îl cerceteaza pe adolescent în stare de libertate pentru savârsirea infractiunii de act sexual cu un minor, iar daca este gasit vinovat, risca pedeapsa cu închisoare de la 2-7 ani.

                  

 


Intră acum și în grupul de