Handbal :Tadici a anuntat lotul


Intră acum și în grupul de

Pregatirile pentru campania de calificare la JO de la Beijing au început pentru echipa nationala de handbal feminin a tarii noastre. Gheorghe Tadici a anuntat lotul de 14 jucatoare cu care va aborda turneul preolimpic, competitie care va avea loc la Sala Polivalenta, în perioada 28-30 martie.

Cele 14 jucatoare sunt : portari – Luminita Hutupan-Dinu, Talida Tolani; extreme – Ramona Maier, Adriana Nechita, Camelia Balint; pivoti – Ionela Stanca, Florina Bârsan; linia de 9 metri – Narcisa Lecusanu, Aurelia Bradeanu, Adina Meirosu, Cristina Neagu, Valeria Bese, Steluta Luca, Carmen Amariei.  
Gheorghe Tadici a împlinit, joi, 56 de ani, fapt pentru care le-a comunicat elevelor sale care este cadoul perfect pentru aceasta aniversare: „Chiar daca împlinesc 56 de ani, arat de mult mai putin. În plus, ma simt mult mai tânar, cu cel putin 10 ani. Am putere de munca si de concentrare, asa ca ma declar multumit. Un cadou vor fi cele trei victorii din cadrul turneului. Diseara (n.r. joi seara) vom servi o felie de tort si un pahar de bere”.

Ocupând locul patru la Campionatul Mondial din decembrie 2007, fetele noastre si-au câstigat dreptul de a organiza turneul preolimpic. România va întâlni Ungaria, Polonia si Japonia, sistemul de joc fiind „fiecare cu fiecare”. Primele doua clasate se vor califica la Jocurile Olimpice.


Intră acum și în grupul de