Rugbi, Divizia Nationala : Derbi in play-out


Intră acum și în grupul de

Olimpia Bucuresti – Bucovina Suceava, sâmbata, ora 10.00

Divizia Nationala de rugbi programeaza sâmbata meciurile etapei a V-a din cadrul turneului “play-out”. Capul de afis al rundei este reprezentat de partida dintre Olimpia Bucuresti si Bucovina Suceava, ocupantele primelor doua locuri în clasament.

Elevii lui Constantin Vlad abordeaza întâlnirea cu un moral ridicat dupa succesul din derbiul moldav de saptamâna trecuta, când au învins pe teren propriu formatia Politehnica Iasi, astfel încât se deplaseaza astazi la Bucuresti cu gândul la o victorie care sa-i mentina pe prima pozitie a ierarhiei.

“Ne asteapta un meci dificil prin prisma numarului mare de absente pe care îl avem în cadrul echipei, dar asta nu înseamna ca suntem victime sigure în disputa cu Olimpia. Eu sunt încrezator ca jucatorii care vor intra pe teren vor face fata adversarului întrucât avem un lot echilibrat din punct de vedere valoric. Atmosfera din sânul formatiei noastre este una buna dupa cele sase victorii consecutive pe care le avem la activ, astfel încât mergem la Bucuresti sa obtinem un rezultat bun”, a declarat Constantin Vlad.

În alte doua partide ale zilei, RC Bârlad va întâlni pe teren propriu gruparea CFR Brasov, în timp ce RC Grivita Bucuresti se deplaseaza în fieful celor de la Politehnica Iasi.

Clasament:

1. Bucovina Suceava     4  4  0  0  68-49  16p  

2. Olimpia Bucuresti      4 3  0  1  70-30   15p  

3 Politehnica Iasi          4  2  0  2  50-45  11p

6.   RC Grivita               4   1  0  3   36-37 6p

4. CFR Brasov               4  1  0  3  46-73   6p  

5. RC Bârlad                 4  1  0  3  56-92   5p


Intră acum și în grupul de