Fotbal. Liga a III-a : Neputinta!


Intră acum și în grupul de

Laminorul Roman – Cetatea Suceava 0 – 0  (0 – 0)

Cu gândul mai mult la esalonul secund acolo unde are mari sanse sa revina în vara, Cetatea Suceava a înfruntat vineri, la Roman, pe Laminorul, o echipa aflata în zona retrogradarii dar care nu suferit nicio înfrângere în ultimele patru jocuri. Cetatea a controlat începutul fiecarei reprize când a si avut cele mai bune ocazii de a marca dar, ramasa în inferioritate numerica nu a reusit decât un egal care l-a facut pe antrenorul Marian Pana sa afirme ca „Laminorul este o echipa îngropata”.  

În minutul 5, Marius Onciu a fost la un pas de deschide scorul, el finalizând putin pe lânga poarta o actiune colectiva de atac. Dupa ce Bernard a trimis putin peste poarta romascanilor o minge centrata bine de Ailenei, a venit si prima ocazie a gazdelor dar defensiva Cetatii a rezistat cu brio. În minutul 18, Colban a sutat putin pe lânga vinclul portii pentru ca, un minutut mai târziu, ex-botosaneanul sa-l ia la tinta pe portarul Nemes. Rohetki a intervenit bine la sutul expediat de Popa iar în minutul 25, Diaconu a pacalit apararea suceveana, iesita la ofsaid, dar nu a reusit finalizarea. Ailenei si Bernard au primit câte un cartonas galben, primul pentru o simulare iar cel de-al doilea pentru un fault la mijlocul terenului. Ultima ocazie de gol a primei reprize I-a apartinut mijlocasului Popa care a executat bine o lovitura libera extrem de periculoasa dar mingea a trecut peste poarta lui Rohetki.

La pauza, Tomaz i-a luat locul lui Ailenei si, la prima atingere de balon, brazilianul din atacul Cetatii are o ocazie uriasa, dar suteaza în bravul portar Nemes. La jumatatea partii secunde a meciului, Bernard primeste al doilea cartonas galben si este eliminat din joc.

În inferioritate numerica, fotbalistii lui Marian Pana nu au mai reusit sa puna în pericol poarta romascanilor si astfel meciul s-a încheiat nedecis spre satisfactia antrenorului echipei gazda, Dan Dosan. Cetatea a jucat cu Rohetki – Homneac, Ungureanu, Nicolau, Leuciuc – Stanescu, Bernard, Onciu, Cojenel – Ailenei, Colban. Au mai intrat: Tomaz, Apetri, Breniuc si Caragea.


Intră acum și în grupul de