Elevii şi profesorii Şcolii nr. 4 Rădăuţi au fost evacuaţi din sălile de curs după ce un uscător de mâini dintr-o toaletă a luat foc. Ei au revenit în clase la scurt timp după stingerea incendiului


Intră acum și în grupul de

Cei 350 de elevi ai Şcolii nr.4 Rădăuţi şi 45 de cadre didactice şi personal auxililiar au fost evacuaţi, miercuri, din sălile de curs în sala de sport a unităţii după ce un uscător de mâini dintr-o toaletă a luat foc, iar administratorul şcolii a fost transportat la spital întrucât s-a intoxicat cu fum.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată a declarat, miercuri, că evenimentul a fost anunţat telefonic la numărul unic de urgenţă 112  la ora 11,26, la faţa locului deplasându-se pompieri militari ai Detaşamentului Rădăuţi cu o autospecială şi un echipaj SMURD.

Găleată a spus că cei 350 de elevi ai Şcolii nr. 4 Rădăuţi împreună cu 45 de cadre didactice şi angajaţi din rândul personalului auxiliar au fost evacuaţi din şcoală în sala de sport, iar incendiul generat de un uscător de mâini amplasat într-o baie a şcolii a fost stins, apoi s-a procedat la ventilarea spaţiului.

El a mai spus că, la scurt timp, elevii şi profesorii au revenit în sălile de curs pentru a-şi continua activitatea.

Găleată a precizat că administratorul şcolii, în vârstă de 62 de ani, care s-a intoxicat cu fum, a fost transportat la spital de echipajul SMURD. (Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de