Târg de antichități, atelier de creație și alte activități distractive, în week-end, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Zile cu evenimente îndrăgite de suceveni se anunță la Iulius Mall. În acest week-end, clienții sunt așteptați să aleagă obiecte cu patina timpului, să participe la ateliere de creație, să danseze și să facă mișcare în aer liber, la patinoar, informează complexul comercial într-un comunicat de presă.

”De vineri până duminică, în perioada 3 – 5 februarie 2017, parterul Iulius Mall Suceava va fi cuprins de atmosfera nostalgică a Târgului Colecționarilor. Clienții vor putea admira și cumpăra piese de artă și antichități cu o semnificație aparte, înnobilate de povești de demult. Expozanți din toate colțurile țării își vor prezenta colecțiile de articole cu patina timpului: bijuterii, mic mobilier, argintărie, porțelanuri, numismatică, filatelie, statuete, obiecte decorative, cărți și multe alte mărturii ale trecutului.

Sâmbătă, de la ora 14.00, părinții care vor ca micuții lor să petreacă timpul într-un mod distractiv și creativ îi pot aduce la atelierul organizat de Iulius Mall. În zona magazinelor pentru copii, prichindeii își vor putea pune în valoare îndemânarea și imaginația realizând mici opere de artă. În această săptămână, specialiștii Creativ&Deco îi vor învăța cum să creeze tablouri pictate pe pânză canvas. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar la final, copiii vor putea lua picturile acasă, pentru a le oferi cadou sau pentru a-și înfrumuseța camerele de joacă. În plus, participanții vor fi răsplătiți cu sesiuni gratuite de patinaj, la Ice Dream.

Duminică, de la ora 17.00, se dă startul unei seri ritmate. La parterul Iulius Mall, profesioniștii Salsa Family îi vor invita la dans pe clienți, învățându-i pași de salsa, bachata și merenque.

Între sesiunile de shopping, clienții Iulius Mall se pot distra la patinoar. Arena de gheață Ice Dream este deschisă zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de