Mașină găsită de polițiști avariată în șanț. La volanul autoturismului a fost depistat un adolescent din Brodina care consumase alcool


Intră acum și în grupul de

În timpul exercitării atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Brodina, polițiștii din oraşul Vicovu de Sus, au observat vineri dimineața,  în jurul orei 00.55, într-un șanț, un autoturism care nu avea plăcuţe de înmatriculare, fiind avariat pe partea stângă.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, la volanul autoturismului se afla un un tânăr de 17 ani din comuna Brodina care a fugit la vederea poliției, fiind prins și imobilizat ulterior.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 0,73 mg/l alcool în aerul expirat, iar ulterior i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au constatat că tânărul nu are permis de conducere, iar autoturism are numere de înmatriculare provizorii, eliberate de statul german, expirate din decembrie 2016.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Intră acum și în grupul de