Acasă Actualitate FOTBAL. Liga III-a : Victorie justa : Juventus Falticeni – CF Braila...

FOTBAL. Liga III-a : Victorie justa : Juventus Falticeni – CF Braila 2 – 0 (2 – 0)


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni – CF Braila 2 – 0 (2 – 0)

Juventus Falticeni si-a continuat parcursul pozitiv de pe teren propriu, înregistrând vineri a sasea victorie consecutiva în meciurile jucate în fata propriilor suporteri pe parcursul actualei editii de campionat. Ultima “victima” a elevilor lui Ovidiu Murariu a fost CF Braila, formatie ce a parasit Stadionul “Nada Florilor” învinsa cu scorul de 0-2, într-o partida contând pentru etapa a XXIV-a a primei serii din Liga a III-a.



Soarta meciului avea sa se decida în prima jumatate a reprizei întâi, când falticenenii au reusit sa puncteze de doua ori, iar oaspetii si-au trecut în cont un penalty ratat.

Dupa o prima ocazie a brailenilor, care au încercat poarta lui Mihai printr-un lob trimis de Coman, “alb-negrii” reusesc deschiderea scorului în minutul 16, când Tomescu recupereaza o minge de la fundasii adversi si, dupa o patrundere în careu, îl învinge pe goalkeeperul Mitrea cu un sut la nivelul gazonului. Doua minute mai târziu, acelasi Tomescu este faultat în suprafata de pedeapsa si Pacurari duce scorul la 2-0 din penalty.  Oaspetii ar fi putut reduce din diferenta în minutul 23, însa Rotaru executa pe lânga tinta, o alta lovitura de la 11 metri.

Sarabanda ocaziilor se muta, pe finalul reprizei, la poarta braileana, dar Pacurari, în doua rânduri, si Berezoschi irosesc cu nonsalanta oportunitatile avute.

Întâlnirea avea sa-si piarda din intensitate în repriza secunda, când trupa pregatita de Ovidiu Murariu a preferat sa-si conserve avantajul de pe tabela de marcaj. Astfel, singurele sanse demne de notat au fost sutul juniorului Cara si ratarea imensa semnata de Prisaca, de departe cel mai ghinionist om al meciului. Ultima ocazie le-a apartinut brailenilor, dar Coman are o executie “telefonata” si gazdele termina meciul cu poarta intacta. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version