Acasă Actualitate Pe toboganul retrogradarii

Pe toboganul retrogradarii


Intră acum și în grupul de

Raraul Câmpulung Moldovenesc – FCM Bacau II 0 – 2 (0 – 0)
Raraul aluneca încet, dar sigur, spre Liga a IV-a. Desi înaintea etapei de vineri se aflau pe un alarmant loc 16 în clasamentul seriei, la sapte puncte de prima pozitie ce asigura mentinerea în Liga a III-a, elevii lui Cristi Popescu au pierdut pe teren propriu, cu scorul de 0-2, întâlnirea jucata în compania formatiei FCM Bacau II.

Lipsita de aportul experimentatilor Axinte, Popescu sau Mândrila, absenti de pe gazon ca urmare a incidentelor din runda precedenta, gazdele au reusit sa mentina tabela imaculata doar pâna la pauza. Gândurile de victorie ale echipei câmpulungene au fost spulberate în debutul reprizei secunde, când oaspetii au punctat de doua ori în decursul a trei minute. Mai întâi, Huiban a înscris pentru 0-1, în minutul 56, pentru ca Vizitiu sa pecetluiasca înfrângerea gazdelor cu un gol în proprie poarta, câteva momente mai târziu.



Cu zece etape înainte de finalul campionatului, dar cu un joc mai putin disputat – restanta cu Otelul Galati II – Raraul ramâne sub linia rosie a ierarhiei, pastrând doar sanse teoretice de evitare a retrogradarii. Etapa viitoare, trupa pregatita de Cristi Popescu urmeaza sa se deplaseze pe terenul penultimei clasate, CS Bujorii Tg. Bujor, într-o confruntare capitala pentru viitorul echipei de la poalele Raraului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version