Handbal : Petru Ghervan – multumit de rezultatul cu CSM Oradea


Intră acum și în grupul de

La conferinta de presa de la finalul meciului cu CSM Oradea, antrenorul Petru Ghervan s-a declarat multumit de rezultatul înregistrat pe tabela, precizând ca, desi jucatorii sai au început mai relaxat meciul, în partea a doua a întâlnirii, ei au avut o evolutie buna. “Sunt foarte multumit de rezultatul înregistrat în meciul de azi (n.r. duminica). Am avut unele emotii via-a-vis de faptul ca se apropie finalul campionatului si la unii jucatori s-ar fi putut instala o stare de relaxare, însa nu a fost cazul. Un aport deosebit la victoria de azi l-a avut portarul Iulian Andrei, ale carui interventii au fost decisive mai ales în debutul partii secunde a întâlnirii. Tot în partea a doua a jocului, apararea a functionat mult mai bine si cred ca atunci am reusit sa atragem victoria de partea noastra. Sper sa avem o evolutie ascendenta în acest final de campionat si sa reusim îndeplinirea obiectivelor propuse”, a concluzionat seful bancii tehnice a Universitatii Suceava.

La rândul sau, antrenorul echipei oaspete, Adrian Rus, a precizat ca elevii sai mai au mult de munca, dar formatia pe care o pregateste înca mai spera sa evite retrogradarea. „Felicit echipa suceveana pentru felul în care a evoluat în partida de azi si îmi pare rau ca nu pot sa spun acelasi lucru si despre baietii mei. Atu-urile echipei gazda au fost munca pe care o depun zi de zi, faptul ca lucreaza de foarte mult timp în aceeasi formula si, bineînteles, domnul antrenor Petru Ghervan. CS Universitatea arata ca o formatie demna de a participa într-o competitie europeana, acolo unde cred eu ca ar face fata cu brio. Cât despre noi, pot spune ca nu vom renunta la lupta pentru evitarea retrogradarii, desi programul nostru este unul foarte dificil. Sper totusi ca FRH sa revina aspra deciziei de a retrograda direct ultimele patru echipe din Liga Nationala”, a declarat Adrian Rus.

Si antrenorul Petru Ghervan a facut un apel spre FRH de a reveni asupra deciziei privitoare la actualul sistem de retrogradare din Liga Nationala, motivându-si declaratia prin faptul ca echipe destul de bune, care au si sponsori, ar urma sa paraseasca primul esalon valoric al handbalului românesc.


Intră acum și în grupul de