A ascuns un parfum la cureaua pantalonilor


Intră acum și în grupul de

Un bacauan a furat un parfum dintr-un magazin din Radauti, ascunzându-l sub haina, la cureaua pantalonilor. Potrivit IJJ Suceava, sâmbata, în jurul orelor 17.00, angajatii unui magazin din municipiul Radauti au observat în incinta spatiului comercial un barbat care a luat un produs de pe raft si l-a ascuns sub haina, la cureaua pantalonilor si banuind ca persoana respectiva urmarea sustragerea bunului, angajatii au solicitat sprijinul unei patrule de jandarmi aflata în apropiere.

„Barbatul a mai luat de pe raft un produs de valoare mica, pe care l-a achitat la casa si s-a grabit sa paraseasca magazinul. La iesire, acesta a fost interceptat de jandarmi, care au constatat ca persoana în cauza este S. Constantin, de 21 ani, din comuna Zemes, judetul Bacau. În urma controlului corporal efectuat asupra sa, a fost gasit un flacon cu parfum pe care barbatul l-a sustras din magazin.

Lui S. Constantin i-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt calificat, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Radauti în vederea continuarii cercetarilor”, se precizeaza într-un comunicat al IJJ Suceava.  
 


Intră acum și în grupul de