De la priveghi, cu cutitul dupa neamuri


Intră acum și în grupul de

Dupa ce a consumat bauturi alcoolice la un priveghi, si-a luat la fugarit neamurile, amintindu-si de un conflict mai vechi. Potrivit IJJ Suceava, luni, în jurul orelor 01.00, membrii unui echipaj auto din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava au observat, pe Calea Unirii din municipiul Suceava, trei persoane care fugeau înspre cartierul Burdujeni, fiind urmarite de un barbat care agita în mâna un cutit, iar în urma acestora, pe suprafata carosabila se deplasa un autoturism ce parea ca-i urmareste îndeaproape.  

Purtatorul de cuvânt al IJJ Suceava, locotenent Bogdan Cornaci, a precizat ca la vederea autovehiculului Jandarmeriei, cele trei persoane au facut semne disperate solicitând ajutor, iar urmaritorul a ascuns cutitul si a încercat sa se urce în autoturism, dar jandarmii au intervenit si au interceptat persoana care încerca sa fuga, stabilind ulterior ca aceasta este I. Daniel, de 34 ani, din municipiul Dorohoi, judetul Botosani.

Locotenentul Cornaci a mai mentionat ca barbatul, fiind ruda cu persoanele urmarite, a participat împreuna cu acestea la un priveghi, unde au consumat bauturi alcoolice si, pe fondul unor neîntelegeri anterioare, au început sa se certe. „Pentru a fi mai convingator, I. Daniel a scos un cutit pe care îl avea asupra sa, încercând astfel sa-si intimideze rudele, care au luat-o la fuga. Însotit îndeaproape de un prieten aflat la volanul unui autoturism, I. Daniel a pornit în urmarirea rudelor sale, însa a fost interceptat în scurt timp de jandarmi”, a mentionat purtatorul de cuvânt al IJJ Suceava.

Scandalagiului i-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de „port, fara drept, în locurile si împrejurarile în care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor, a cutitului…”, iar dosarul urmeaza sa fie înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Suceava.  


Intră acum și în grupul de