Protestatarii de la Suceava au decis să inițieze o listă de revendicări care să înceapă cu demisia ministrului Justiției


Intră acum și în grupul de

Numărul protestatarilor care s-au adunat luni seara în fața Palatului Administrativ din Suceava a fost mai redus decât în serile precedente, iar aceștia au anunțat că nu se mai justifică un marș prin oraș, dar au inițiat o listă cu revendicări.

Protestatarii s-au adunat din nou începând cu ora 18 în fața Palatului Administrativ, dar numărul celor care s-a strâns a fost de câteva zeci.

Unii dintre aceștia au solicitat demisia guvernului și au arătat că solicită în continuare ”Justiție și nu corupție”.

Cel care a obținut autorizația pentru aceste manifestări, Alexandru Istrate, a spus că era de așteptat ca numărul protestatarilor să se reducă mai ales că OUG 13/2017 a fost abrogată, dar și că vremea este neprielnică, iar cei care veneau cu copiii sau cu câinii la protest au preferat să rămână în case.

El a spus că protestul continuă întrucât este nevoie ca cei care au emis OUG 13/2017 să fie sancționați și să fie demiși.

Totodată, el a anunțat inițierea unei liste de revendicări, menționând că prima cerință este demisia ministrului Justiției.

Lista de revendicări va fi postată pe pagina de socializare a evenimentului și că poate fi completată de cei care doresc.(N.B.)


Intră acum și în grupul de