Parlamentarii PNL Suceava: PSD a picat toate amendamentele care se refereau la judeţul Suceava


Intră acum și în grupul de

Parlamentarii PNL de Suceava acuză PSD că „a ras„ județul Suceava de pe lista cu fonduri după ce amendamentele depuse de liberali pentru investiții în județ au fost respinse.

 

Într-un comunicat al parlamentarilor PNL Suceava se arată că PSD a picat toate amendamentele care se refereau la judeţul Suceava.

„Astăzi au fost supuse la vot 6 din cele 8 amendamente depuse de parlamentarii liberali suceveni, toate fiind respinse de majoritatea PSD – ALDE”, se arată în comunicat.

Parlamentarii PNL de Suceava menționează că au fost respinse amendamentele referitor la salariile angajaţilor din aparatul propriu şi din instituţiile finanţate de CJ Suceava, alocarea de fonduri pentru centura Sucevei şi a Rădăuțiului, pentru drumul expres Siret – Suceava – Paşcani, pentru Sala polivalentă din Suceava precum şi necesarul de fonduri pentru centrul de persoane vârstnice de la Solca.

„Urmează să fie luate în discuţie şi supuse la vot amendamentele privind alocarea de fonduri pentru pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc şi pentru spitalul Fălticeni”, mai arată liberalii.

Parlamentarii PNL suceveni critică PSD că nu a acceptat nici un amendament pentru județul Suceava.

„Aşadar, după ce au promis lapte şi miere în campanie pentru a obţine voturi, PSD a ras judeţul Suceava de pe lista cu fonduri!”, acuză parlamentarii PNL Suceava. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de