MEdCT a alocat Sucevei 42. 817.000 lei pentru lucrari de reabilitare, utilitati si investitii in scoli


Intră acum și în grupul de

Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului aloca suma de 42. 817.000 lei pentru investitii în unitatile de învatamânt sucevene, se precizeaza într-un comunicat al Biroului de presa al Guvernului, sumele fiind aprobate în sedinta executivului.

Conform hotarârii de guvern aprobate luni în sedinta, judetul Suceava va beneficia de acesti bani în vederea reabilitarilor si utilarii gradinitelor, scolilor si liceelor sucevene.

Astfel, suma de 117.672 mii lei se distribuie catre obiective de investitii, reabilitari, consolidari si utilitati pentru gradinite, scoli si colegii. Alte 4.000 mii lei au fost distribuiti pentru campusuri si 3.500 mii lei pentru investitii în scolile de arte si meserii.

Aceste sume se transfera catre bugetele locale prin intermediul inspectoratului scolar judetean. Consiliile locale raspund, în conditiile legii, de utilizarea sumelor repartizate.

Alti 13.477 mii lei si 4.168 mii lei sunt alocati pentru obiective finantate în 2008 si utilitati. Aceste fonduri se transfera direct din bugetul MEdCT la inspectoratul scolar judetean.


Intră acum și în grupul de