Un deținut ajutat de trei complici a înșelat o femeie din Fălticeni prin metoda ”accidentul”. Toți patru au fost trimiși în judecată


Intră acum și în grupul de

Patru indivizi au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni după ce au înșelat o femeie din Fălticeni prin metoda ”accidentul”.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Giorgian Nedelcu, pentru înșelăciune și a lui Mihai Alin Melinte, Mihai Simion și Romeo-Constantin Chelaru, pentru complicitate la înșelăciune.

Procurorii arată că în 12 septembrie 2015, în baza unei înţelegeri prealabile, în timp ce se afla în stare de detenţie, Giorgian Nedelcu a contactat o femeie pe care, folosind metoda „accidentul”, a indus-o în eroare susţinând că nora sa a suferit răni în urma unui accident rutier şi că operaţia chirurgicală costă 3500 euro,  determinând-o să-i trimită suma de 1000 euro, banii ajungând la acesta cu ajutorul celor trei complici.

Suspecţii au fost depistați în octombrie 2015, toți fiind din comuna vasluiană Cozmeşti.

Ancheta a stabilit că Nedelcu (25 ani), aflat într-un penitenciar din ţară a apelat-o telefonic, în 12 septembrie,  pe femeia din municipiul Fălticeni şi, după ce s-a recomandat ca fiind doctor din cadrul Spitalului Suceava, i-a precizat că nora ei a avut un accident de maşină şi este în stare gravă la spital, iar pentru intervenţia pe care o necesită trebuie să-i dea suma de 3.500 euro.

Ulterior, după ce femeia a fost de acord să dea o mie de euro, la Fălticeni au venit cei trei complici care au intrat în posesia banilor. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de