Bătrân din Bosanci, mort în incendiul care i-a distrus casa. Focul a pornit de la jarul căzut din sobă


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 82 de ani din Bosanci și-a pierdut viața, joi dimineață, în incendiul care a izbucnit la locuința sa, cel mai probabil din cauza jarului căzut din sobă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt. adj. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bosanci, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Bosanci.

La sosirea echipajelor de pompieri, ardeau generalizat casa de locuit şi o anexă din lemn, existând pericolul de propagare la două locuinţe învecinate.

FOTO: ISU Suceava – arhivă

Din declaraţiile vecinilor, exista posibilitatea ca proprietarul, care avea un handicap locomotor, să fi fost suprins de foc în locuinţă, iar după localizarea flăcărilor, pompierii militari au pătruns în interiorul casei, unde au găsit trupul carbonizat al proprietarului în vârstă de 82 de ani.

În incendiu, care a fost stins după o intervenție de trei ore, au ars casa de locuit, anexa din lemn circa doi metri cubi lemn de foc şi alte bunuri, iar pompierii au salvat cele două locuințe învecinate.

Găleată a mai precizat  că flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de