Acasă Actualitate Subprefectul Baisanu nu e interesat de oferta PNDC Suceava

Subprefectul Baisanu nu e interesat de oferta PNDC Suceava


Intră acum și în grupul de

Subprefectul judetului Suceava, Alexandru Stefan Baisanu a refuzat oferta organizatiei judetene Suceava a PNDC, de a candida pentru aceasta formatiune politica, la functia de primar al Sucevei. Alexandru Baisanu a negociat în urma cu câteva luni, cu mai multe personalitati ale vietii politice sucevene, posibilitatea candidarii la Primaria Suceava, însa nu s-a ajuns la niciun fel de rezultat pâna la urma.  

Liderul judetean al PNDC, Ovidiu Ilisei a recunoscut marti, ca a discutat în mai multe rânduri cu Alexandru Baisanu despre posibilitatea reintrarii acestuia în politica alaturi de democrat-crestinii suceveni, însa finalul nu a fost unul fericit pentru cei din PNDC, care sunt în continuare în cautarea unui candidat serios pentru Primaria Suceava. „Am discutat cu domnul Baisanu despre posibilitatea candidarii sale din partea noastra la Primarie, însa domnia sa a refuzat sa se implice în politica. Cred ca are motive serioase sa faca asta”, a explicat Ilisei refuzul subprefectului Baisanu.



Cert este ca singura persoana care mai conta din punctul de vedere al sondajelor de opinie, în ceea ce priveste popularitatea la nivelul municipiului resedinta de judet, era subprefectul. Speculatiile pe seama candidaturii sale sunt mult mai vechi, ultimele zvonuri dându-l drept candidat independent la Primarie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version