Ziua de 1 aprilie este „sarbatoare cu cruce portocalie” in calendar


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat marti, într-o conferinta de presa, ca pentru PD-L Suceava, ziua de 1 aprilie, care este ziua pacalelilor, este „sarbatoare cu cruce portocalie” în calendar. Gavril Mîrza a afirmat ca acestia „sunt mincinosi de profesie”, adaugând ca membrii PD-L se preteaza „la atacuri josnice” la adresa sa si a PSD. „Modul lor de existenta este de a ma denigra pe mine si tot ce am muncit în acesti ani în folosul sucevenilor”, a spus Gavril Mîrza.

În opinia lui Gavril Mîrza, PD-L Suceava este „un partid în deriva cu un cârmaci disperat si huiduit pe unde merge”. Acesta a mentionat ca niciuna din promisiunile facute de liderul PD-L Suceava nu a fost îndeplinita, nici când a fost ministru al Agriculturii, si director al Directiei Silvice Suceava, si nici când a fost senator.

În replica, presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a spus într-o conferinta de presa, ca pentru Gavril Mîrza, „ziua de 1 aprilie a fost mereu în raport cu populatia judetului”, si a mai adaugat ca îi ofera circumstante atenuante lui Mîrza, pentru ca acesta este ultimul 1 aprilie pe care îl prinde în aceasta functie.


Intră acum și în grupul de