Democrat-crestinii cer partidelor mici sa se coalizeze in lupta pentru Consiliul Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

PNDC Suceava a trimis, la începutul saptamânii, o scrisoare catre organizatiile judetene ale PNT-CD, PC, PRM, PNG-CD, PV si AP, în vederea solidarizarii în lupta pentru câstigarea presedintiei Consiliului Judetean Suceava. Liderul judetean interimar al PNDC, Ovidiu Ilisei, a declarat marti, într-o conferinta de presa, ca a cerut acestor partide sa se coalizeze pentru o „actiune politica comuna, prin sustinerea unui candidat independent la functia de presedinte al CJ”.

„Astfel, suma procentelor posibile, în economia alegerilor din iunie, poate reprezenta o alternativa reala si de luat în seama. Spre binele judetului nostru, spre bunastarea si emanciparea cetatenilor lui, democratia ar avea numai de câstigat, iar presedintele ales nu ar mai reprezenta interesele unui singur partid”, a tinut sa precizeze Ilisei.

Surprinzator, el a trimis invitatia si catre PNL, partid pe care nu-l considera destul de capabil sa intre în batalia pentru presedintia CJ. El sustine ca prin erodarea ce va avea loc în lupta dintre PD-L si PSD, adica între Gavril Mîrza si Gheorghe Flutur, singurul câstigator va fi candidatul coalitiei democrat-crestinilor suceveni. Cert este ca, deocamdata PNDC nu a gasit persoana potrivita pentru a se lupta cu „gigantii politici” deja lansati pe piata politica suceveana.


Intră acum și în grupul de