Karate << Suceveanul Ovidiu Jelea – campion national


Intră acum și în grupul de

Sâmbata, 29 martie 2008,a avut loc, la Brasov, Campionatul National de Karate WKF, care a reunit cei mai buni sportivi din cele patru stiluri de karate cuprinse de Federatia Româna de Karate Modern: Shotokan, Shito-Ryu, Goju-Ryu si Wado Ryu.

Sportivul  sucevean Ovidiu Jelea a obtinut medalia de aur în proba de Kumite, la categoria 80 kg, continuând astfel seria victoriilor din ultimii ani.

Ovidiu Jelea a început sa practice karate în urma cu opt ani, în cadrul Clubului Sportiv al Universitatii ”Stefan cel Mare” din Suceava, sub îndrumarea lui Nedelcu Sorin. Acum, el este legitimat la clubul Dinamo Bucuresti, unde se antreneaza alaturi de cei mai buni sportivi din tara.

”Sunt foarte fericit pentru succesul obtinut. Titlul de campion national WKF este cel mai valoros rezultat pe care îl puteam câstiga în tara. Urmatorul obiectiv este Campionatul European. Vreau sa-i multumesc, pe aceasta cale, antrenorului meu, domnul Manea Vasile, pentru sprijinul deosebit si încrederea acordata”, a declarat Ovidiu Jelea. 


Intră acum și în grupul de