FOTBAL. Liga III-a : Tackling interlop la Dicher


Intră acum și în grupul de

„Îi rupem tendoanele!” Nu este declaratia unui adversar din teren al atacantului Vasilica Dicher. Sunt vorbele cu care au intrat marti, în sediul clubului Cetatea, doua persoane din anturajul jucatorului.

Lipsa atacantului Vasilica Dicher nu este resimtita doar de catre antrenorul Marian Pana, colegii sai de echipa sau suporterii Cetatii. Astfel, în cursul zilei de marti, doua persoane din cercul extrasportiv al fotbalistului au încercat sa dea de urma lui Dicher la stadionul Areni. Conflictul verbal, la care a luat parte si conducerea Cetatii, pare a avea la baza recuperarea unei sume de bani provenind dintr-un împrumut pe care jucatorul l-a repurtat în urma cu câteva saptamâni.

Cum însa golgheterul din campionatul trecut la formatiei sucevene se afla în aceste zile la Târgu Mures, unde urmeaza un tratament de recuperare dupa operatie de hernie de disc la care a fost supus în cursul lunii trecute, protagonistii incidentului s-au vazut nevoiti sa paraseasca incinta clubului cu buzunarele goale, nu înainte de a adresa catre fotbalist o serie de amenintari de la distanta.

Oficialii suceveni s-au dezis la o prima vedere de probleme pe care le are atacantul Cetatii în afara terenului de joc, recunoscând însa ca gruparea de pe Areni a achitat în avans o mare parte din drepturile financiare de care dispune jucatorul în actualul sezon.

În cei doi ani si jumatate petrecuti la Suceava, Vasilica Dicher a bifat 47 de partide oficiale în tricoul „galben-albastrilor”, perioada în care a reusit sa marcheze nu mai putin de 17 goluri. Fotbalistul, în vârsta de 27 de ani, a consemnat ultima prezenta pe teren la partida dintre Politehnica Galati si Cetatea, disputata la finele turului. 


Intră acum și în grupul de