Mirza „are informatii din interior” ca PD-L Suceava va face plangeri penale, pentru calomnie, celor care ii critica


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a spus într-o conferinta de presa, ca a fost informat din interiorul organizatiei PD-L Suceava, ca aceasta are o strategie de a formula plângeri penale pentru calomnie împotriva membrilor PSD care îi vor critica.

Acesta a declarat ca sursele sunt reprezentate de oameni ai PSD trimisi în misiune în PD-L.

În opinia lui Gavril Mîrza, în acest fel, PD-L actioneaza împotriva democratiei, aratând ca libertatea de exprimare este un drept câstigat.

Gavril Mîrza mentioneaza ca social-democratilor nu le este teama pentru ca tot ce spun este acoperit cu documente si fapte. Presedintele PSD spune ca actiunea are scopul de a le strica imaginea înaintea viitoarelor scrutine electorale.

Afirmatia lui Gavril Mîrza a fost facuta dupa ce primarul Sucevei, Ion Lungu, a informat marti, ca a depus o plângere penala pentru calomnie si insulta împotriva vicepresedintelui PSD Suceava, Ovidiu Dontu, care a vorbit de mai multe „afaceri” ale primarului.

În replica, presedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a negat existenta unui astfel de scenariu si a precizat ca nu vor fi facute plângeri penale, asa cum s-a întâmplat în perioada guvernarii PSD, când lui i-au fost întocmite dosare politice. 


Intră acum și în grupul de