Modernizarea bazarului – „o investitie imensa” – risca sa fie risipita


Intră acum și în grupul de

Consilierul municipal liberal sucevean, Corneliu Vornicu, a spus într-o conferinta de presa, ca „o investitie imensa” risca sa fie risipita din cauza ca proiectul a fost gândit gresit, referindu-se la lucrarile de modernizare a Bazarului Suceava.

„PNL Suceava a sustinut modernizarea Bazarului, unde au locuri de munca aproximativ doua mii de suceveni, dar ca de la ceea ce speram, la ceea ce se face, este cale lunga”, a afirmat Corneliu Vornicu.

Acesta a precizat ca pâna acum s-au cheltuit, în prima faza de modernizare, 3,5 milioane de lei, dar ca toti comerciantii din Bazar sunt nemultumiti de ceea ce s-a realizat, motivul fiind acela ca sub copertina instalata se formeaza un curent puternic de aer si ca, în perioada de vara, caldura acumulata va fi de nesuportat.

Corneliu Vornicu a declarat ca proiectul este un esec si de aceeasi parere este si primarul, care modifica zilnic proiectul, cârpind.

În opinia acestuia, lucrarile trebuie stopate, iar proiectul regândit, pentru ca altfel vor fi risipiti aproximativ trei milioane de euro pentru o investitie care nu aduce nici o îmbunatatire conditiilor din acest centru comercial.


Intră acum și în grupul de