Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu, medalie de aur la Campionatul Balcanic la proba de 1500 m și aproape de a doborî recordul național


Intră acum și în grupul de

Sportivul dornean Andrei Dorin Rusu a participat duminică, la Instanbul, în Turcia ,la Campionatul Balcanic de Juniori 1 Indoor la  proba de 1500 m.

La finalul competiţiei, la care au participat 18 ţări din 21 din Balcani, sportivul dornean a câştigat medalia de aur cu timpul de 3:50:30 în proba de 1500 m.

El a fost foarte aproape de recordul naţional al României, la diferență de o secundă.

Următoarele competiţii la care va participa va fi Campionatul Naţional de Seniori care va avea loc la Bucureşti în perioada 17-18 februarie, Campionatul Balcanic de seniori INDOOR în data de 25 februarie, iar în 25 martie, la Campionatul Mondial de cros Kampala Uganda.

Cristian Prâsneac, antrenorul sportivului dornean, a declarat la finalul competiţiei că este încântat de medalia obținută.

„Sunt încântat de medalia obținută de sportivul meu. Nu am reuşit recordul naţional deoarece a fost o neînţelegere între mine şi el la graficul cursei. Sper ca la următoarele competiţii să putem doborî recordul naţional”, a declarat Prâsneac.

El a mulțumit clubului CSM Dorna care sprijină această activitate, dar și Primăria Vatra Dornei. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de