Tânăr din Rădăuți, surprins în flagrant de polițiști când ridica un colet trimis din Italia în care se afla hașiș. Alte cinci persoane sunt cercetate în caz


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Rădăuți a fost surprins în flagrant delict în timp ce ridica un colet în care se afla hașiș, iar alte 5 persoane bănuite de implicare în activitatea infracțională sunt cercetate în aceeași cauză, informează Poliția Română.

 

Sursa citată arată că polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistriţa-Năsăud cercetează un tânăr de 22 de ani, din Rădăuți, bănuit de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Activitățile investigative în cauză s-au derulat cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Astfel, cursul zilei de luni acesta a fost surprins în flagrant delict în timp ce ridica un colet trimis din Italia, în care erau disimulate 10 grame de hașiș.

De asemenea, au fost efectuate șase percheziții domiciliare, activități în urma cărora a fost ridicată rezină de cannabis, cannabis, mai  multe plicuri tip zyp-lock cu substanță vegetală de culoare verde-oliv sau resturi de substanță vegetală, resturi de țigări artizanale, un cântar de mare precizie și un laptop.

Din investigații au rezultat indicii că, din octombrie 2016 până în prezent,  acesta ar fi primit pachete în care se aflau disimulate diferite cantități de rezină de cannabis, pe care le-ar fi comercializat sau le-ar fi folosit pentru consum propriu.

În urma extinderii cercetărilor au fost identificate încă cinci persoane, care ar fi ajutat la comiterea faptelor.

În această cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cinci persoane bănuite de comiterea faptelor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și al Inspectoratului Județean de Jandarmi Gelu Voievod Bistrița-Năsăud, mai arată Poliția Română.(N.B.)


Intră acum și în grupul de