Accident la Cornu Luncii: O femeie a murit, iar alte trei persoane sunt rănite după ce o mașină a intrat în singurul arbore din zonă


Intră acum și în grupul de

O femeie a murit, marți seara, prinsă între un arbore și un autoturism al cărui șofer a derapat într-o curbă și a ieșit de pe șosea lovind singurul copac din zonă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a precizat că o mașină a intrat într-un copac în localitatea Cornu Luncii după ce mașina a derapat într-o curbă și a căzut în șanț de 1,5 metri.

La sosirea echipajelor de intervenție, membrii unei familii, au fost găsiți în mașină, fiind răniți și preluați de ambulanțe și SMURD și transportați la spital.

Totodată, între mașină și copac era prinsă o femeie care a fost declarată decedată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, cms Ionuț Epureanu, pe drumul județean DJ 209 A, între Cornu Luncii și Mălini, într-o curbă deosebit de periculoasă, care este denumită Milușoaia, un barbat de 21 ani  care conducea un VW Golf nu a adaptat viteza și ratează curba.

Mașina a părasit partea carosabilă și a lovit un copac aflat la o diferență de nivel de  1,5 m de acostament.

În urma impactului, soția șoferului, în vârstă de 25 de ani, aflată pe scaunul dreaptă față a murit, iar soacra acestuia (45 ani) și fiica lui  de trei ani aflate pe bancheta din spate au fost rănite.

La testarea șoferului cu etilotestul valoarea rezultată a fost de este 0,07mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.Sursa foto ISU Suceava


Intră acum și în grupul de