Wizz Air anunță cinci curse săptămânale din Suceava spre Londra


Intră acum și în grupul de

Wizz Air va suplimenta frecvența curselor de la Suceava la Londra (Luton) cu încă un zbor pe săptămână, ajungând la o frecvență de cinci curse săptămânale, odată cu deschiderea  celei de-a 28-a baze la aeroportul Londra- Luton din Marea Britanie şi alocarea unei noi aeronave Airbus A320.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă într-un comunicat de presă, deschiderea pe 18 iunie 2017 a celei de-a 28-a baze la aeroportul Londra- Luton din Marea Britanie şi alocarea unei noi aeronave Airbus A320.

”Wizz Air a început să opereze pe acest aeroport încă de acum 12 ani, iar baza ce se va deschide va fi, de altfel, prima a companiei în Marea Britanie.

Stabilirea bazei aici va consolida prezenţa operaţională a Wizz Air pe Londra Luton unde este deja al doilea cel mai mare transportator şi va creşte numărul rutelor deservite de la acest aeroport la 42”, se arată în comunicatul companiei.

Sursa citată precizează că frecvenţele pe unele dintre cele mai populare rute WIZZ vor creşte odată cu alocarea noii aeronave: Suceava va avea cinci zboruri pe săptămână, Constanţa patru, iar Iaşi va opera zboruri zilnice.

Reamintim că din 18 martie, Wizz Air deschide cursa Suceava-Venetia Treviso (două curse pe săptămână), iar din 25 martie vor fi operate tot de Wizz Air cursele spre Roma-Ciampino (trei zboruri pe săptămână) și Bologna (trei zboruri pe săptămână) pe lângă cele spre Milano-Bergamo (patru zboruri pe săptămână) și Londra-Luton (patru zboruri pe săptămână).

De asemenea, amintim că două noi curse charter vor funcționa în vara acestui an de pe Aeroportul Suceava care vor fi operate de compania aeriană Air Bucharest.

Potrivit unor surse din cadrul operatorilor de turism suceveni, cursele vor intra în funcțiune din iunie și vor fi funcționale până în septembrie.

Astfel, spre Antalya, pe lângă o cursă ce va opera vineri, Air Bucharest va zbura, din 12 iunie, lunea, spre aceeași destinație.

Aeroportul Suceava a anunțat, marți după amiaza, pe pagina oficială de socializare că în perioada 12 iunie-18 septembrie 2017, în fiecare zi de luni, tour-operatorul Kusadasi impreuna cu compania aeriana AirBucharest vor opera o cursa charter cu destinatia Antalya .

Totodată, Air Bucharest va efectua miercurea o cursă charter spre Zakynthos, detaliile acestei curse fiind încă în negociere. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de