Conferința educațională ”Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine”, la Colegiul Tehnic „Petru Mușat” Suceava

La sala de conferințe a Colegiului Tehnic „Petru Mușat” Suceava, va avea loc duminică, 26 februarie, la ora 10.00, Conferința educațională ”Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine”, la care sunt invitați părinți și educatori.

Președintele ASSED Suceava, prof.dr. Maria Teodoreanu, a declarat că acest seminar despre creșterea armonioasă a copiilor va fi susținut de Oana Moraru, expert educațional, educator, învățător și profesor cu 20 de ani de experiență în învățământ.

”Vom parcurge împreună informații de ultimă oră despre cele mai importante praguri de dezvoltare, de la 0 la 18 ani și vom descoperi, prin povești și relatări concrete, idei și soluții – aplicabile acasă și în clasă – care determină 3 niveluri ale succesului: școlar, în viață și în echilibrul interior – minte-suflet.

Cum reușim noi, ca părinți, să umplem golul pe care școala tradițională nu reușește să îl umple astăzi în formarea copiilor noștri? Ce contează, cu adevărat, pentru copilul de astăzi și lumea de mâine?

Iată un seminar despre cele mai importante strategii de urmat acasă, în familie, pentru succesul copilului tău!

Vom afla: Care sunt pietrele de hotar pentru creșterea intelectuală și socială a copiilor în intervalul 0-6 ani și ce poți face tu, acasă, pentru asta; Care sunt strategiile de bază pentru succesul școlarului mic: 6-12 ani și cum poate suplini familia ce nu face învățătorul; Cum se descoperă vocația și cum apar motivațiile interioare după vârsta de 12 ani; Cum împăcăm școala tradițională cu nevoile viitorului, fără să așezăm copiii în conflict sau în defensivă”, a explicat Maria Teodoreanu.

Ea a mai informat că  taxa de participare este de 150 de lei, dar că se aplică reduceri pentru  grupuri de părinți, educatori și profesori, astfel: 20 bilete bulk- reducere 25%- 112 lei biletul; 15 bilete bulk- reducere 20%-120 lei biletul; 10 bilete bulk- reducere 15%-127 lei biletul.

Există două opțiuni pentru înscrieri la seminar:  Plata online – cu mail la voceaparintilor@gmail.com, sau la ASSED Suceava, str. Calea Unirii, nr. 15 (Colegiul Tehnic “PETRU MUȘAT” Suceava), persoană de contact – prof. Maria TEODOREANU, tel. 0722706453, e-mail: teodoreanum@yahoo.com

Conferința educațională ”Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine” este organizată de Organizația nonguvernamentală ”Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare” – ASSED, cu sprijinul USV. (Irina Lițu)