Flutur: Două noi companii aeriene vor opera pe Aeroportul Suceava. Wizz Air suplimentează zboruri spre patru destinații, iar Tarom va efectua curse zilnice spre București


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că din această vară, două companii aeriene vor efectua curse charter de pe Aeroportul Suceava, în timp ce Wizz Air își suplimentează numărul de zboruri, iar Tarom va zbura zilnic spre București.

Flutur a spus că, oficial, pe Aeroportul Suceava va opera compania Air Bucharest, care va efectua în perioada iunie-septembrie, curse charter spre Antalya în zilele de luni și Zakinthos în zilele de miercuri.

Totodată, vinerea, va opera o cursă charter spre Antalya compania aeriană Atlas Global.

El a mai anunțat că Wizz Air va avea în perioada 29 iunie-26 octombrie, câte cinci curse pe săptămână spre Londra –Luton, fiind astfel suplimentată această destinație cu încă o cursă față de cele patru prevăzute inițial.

Tot Wizz Air va efectua curse suplimentare în perioada Sărbătorilor de Paști,  pe ruta Milano-Suceava în zilele de 10 și 17 aprilie, pe ruta Roma-Suceava, în zilele de 13 și 20 aprilie și Suceava- Bologna în 13 și 20 aprilie.

Mai mult, la începutul anului școlar, Wizz Air va suplimenta cursele Suceava-Bologna în zilele de 14 și 17 septembrie.

Gheorghe Flutur a mai declarat că Tarom va începe din 3 martie să opereze curse zilnice pe ruta Suceava-București.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de