FOTBAL : Mai tari ca Otelul?


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Otelul II Galati, vineri, ora 17, Stadion “Areni”

Cetatea Suceava îsi continua drumul spre Liga a II-a cu un nou meci pe teren propriu. De data aceasta, pe “Areni” vine a doua echipa a Otelului din Galati. Din pacate si înaintea acestui meci, antrenorul Marian Pana se confrunta cu serioase probleme de lot, el având nu mai putin de sase jucatori pe care nu poate conta.

Dupa ce în etapa precedenta sucevenii au terminat la egalitate, scor 0-0 meciul cu Laminorul Roman, elevii lui Marian Pana si Florin Cristescu vor întâlni vineri, cu începere de la ora 17, formatia Otelul Galati II.

Cu 13 puncte avans în fruntea clasamentului, Cetatea încearca sa îsi asigure cât mai repede si promovarea matematica în esalonul secund, astfel ca punctele de pe teren propriu sunt esentiale, lucru confirmat si de “principalul” galben-albastrilor.

“Obiectivul nostru în acest meci este clar victoria. Nu avem voie sa mai facem vreun pas gresit. Vom câstiga cu 3-0! Asta îmi doresc eu. Avem probleme în cadrul lotului, dar în acest retur la mai toate meciurile ne-am confruntat cu aceasta situatie de care sper sa trecem cu jucatorii pe care îi avem la dispozitie. Numarul absentelor se ridica la 6: Bernard si Ailenei care sunt suspendati, Lupu, Halip, Dicher si Pandele accidentati. Pentru meciul de vineri avem la dispozitie un lot de 16 insi din care 4 juniori. Nu avem ce face. Pâna în vara trebuie sa o ducem asa” a prefatat Marian Pana partida cu Otelul II.

În aceste conditii tehnicianul sucevean este nevoit sa improvizeze din nou în linia defensiva, unde Homneac ar putea juca din nou ca si fundas stânga. Asta, bineînteles, doar daca tânarul atacant nu va acuza la rândul sau probleme de sanatate.

În meciul tur, disputat pe Stadionul “Siderurgistul” din Galati, Cetatea Suceava s-a impus la limita, scor 1-0, printr-un golazzo semnat de Celpan.   

Dupa 24 de etape disputate în acest campionat, sucevenii ocupa primul loc în clasament cu 61 de puncte, în timp ce adversarii de vineri au 35 puncte si sunt pe locul sapte. De remarcat este faptul ca spectatorii prezenti la meciul de vineri îl vor putea revedea pe “Areni” si pe fostul jucator al Forestei, Dorin Semeghin, care în urma meciului din Liga I cu Rapid, a intrat în conflict cu conducerea clubului Otelul si a fost trimis la echipa a doua.

Partida dintre Cetatea si Otelul II va fi condusa de Ionut Zmeu (Braila) la centru, ajutat la cele doua margini de Florin Danciu (Focsani) si Luacian Stanila (Dumitresti).
 


Intră acum și în grupul de