Femeie din Suceava ce a vândut o linie de autoservire, înșelată de același bărbat care a fost prins în flagrant când înșela un alt sucevean ce i-a livrat aparate de fitness


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 46 de ani din județul Constanța a fost arestat preventiv de Judecătoria Suceava fiind acuzat de mai multe fapte de înșelăciune în dauna unor suceveni care au fost păcăliți de acesta care se prezenta ca fiind reprezentant al unei firme din Suceava și cumpăra diverse produse cu ordine de plată falsificate.

Parchetul Judecătoriei Suceava a anunțat, miercuri, că procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de Nicușor Sorin Roșu  pentru mai multe fapte de înșelăciune și tentative de înșelăciune.

Astfel, acesta este acuzat că în data de 10 decembrie 2016, mințind că este reprezentant al unei societăţi de pe raza municipiul Suceava şi folosind un ordin de plată emis în fals, a indus în eroare o femeie care i-a expediat o linie de autoservire în valoare de 35217 lei.

Ulterior, în 17 februarie 2017, prin aceleași mijloace a indus în eroare un sucevean determinând-ul pe acesta să expedieze o mai multe pachete de saci, în valoare de aproximativ 12.800 lei.

În aceeași zi, bărbatul a folisit aceeași metodă a încercat să inducă în eroare un alt bărbat care însă a condiționat expedierea mărfii de virarea sumei de bani în cont.

Tot în 17 februarie l-a determinat pe un sucevean să expedieze mai multe echipamente de fitness în valoare de 82215,5 lei, fără să reuşească acest lucru întrucât a fost surprins în flagrant în timp ce se ocupa de preluarea mărfii şi efectuarea unei tranzacţii cu un cumpărător subsecvent.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi a dispus arestarea preventivă a lui Roșu pentru o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor şi a stabilirii răspunderii penale a tuturor participanților. (N.B.)


Intră acum și în grupul de