Angela Zarojanu, propusă pentru a reprezenta interesele Consiliului Local în Consiliul de Administrație al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec”


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că o va propune pe Angela Zarojanu să reprezinte interesele Consiliului Local Suceava în CA al Teatrului Municipal „Matei Vișniec”.

El a spus că va vorbi cu consilierii PNL și PMP și face apel și la celelalte grupuri de consilieri locali pentru a o susține pe Zarojanu întrucât trebuie făcută ordine la Teatrul Municipal.

Lungu a menționat că Angela Zarojanu are „capacitatea și experiența” necesare pentru această poziție și să aducă un dinamism în activitatea teatrală, să realizeze o strategie pe termen scurt la teatru și să aducă lumea la teatru.

„Am convingerea că doamna Angela Zarojanu poate să facă acest lucru și sigur că având funcțiile pe care le-a îndeplinit, de subprefect, viceprimar, de consilier local, are expertiza necesară. E persoana cea mai potrivită să aducă o dinamică la teatru, să clarifice discuțiile care mai sunt”, a spus Lungu.

El a menționat că a rugat-o pe Angela Zarojanu să se implice pentru că activitatea de acolo este voluntară și nu este retribuită.

Consiliul Local Suceava era reprezentat în CA al Teatrului Municipal de Cornel Grosar, care a demisionat din Consiliul Local, iar postul a devenit vacant. (N.B.)


Intră acum și în grupul de