Grav accident rutier pe drumul european E85 Falticeni – Suceava


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulatie, soldat cu un mort si doi raniti grav a avut loc la primele ore ale diminetii de duminica. Potrivit ISU „Bucovina” Detasamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala de descarcerare si un modul SMURD pentru descarcerarea unei persoane, salvarea altor doua persoane si asigurarea zonei în urma unui accident rutier petrecut duminica, la ora 06:36 pe drumul european E 85.

Când echipajele au ajuns la locul accidentului, s-a constatat ca un autoturism marca Dacia 1410, condus de Gyorgy S., a iesit în afara partii carosabile si a intrat în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului, a rezultat decesul unei persoane încarcerate, Agata S., în vârsta de 33 de ani si vatamarea altor doua persoane, Gyorgy S. , în vârsta de 40 ani si Ana K., în vârsta de 71 ani.

S-a acordat primul ajutor medical celor doua victime si a fost descarcerata persoana decedata, s-au luat masuri de protectie (s-au scos bornele de la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil).

Interventia a fost încheiata la orele 07.05.


Intră acum și în grupul de