Cinci adolescenți, cercetați penal după ce au furat 3.500 de lei din vestiarele unui complex de agrement din Cacica


Intră acum și în grupul de

Cinci adolescenți cu vârste între 15 și 16 ani sunt cercetați penal după ce au furat 3.500 de lei din vestiarele unui complex de agrement din Cacica.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Postul de poliție Cacica a fost sesizat joi despre faptul că, în cursul zilei de duminică, 19 februarie a.c.,  persoane necunoscute au sustras suma de 500 lei unui bărbat de 45 de ani din comuna Ipotești și  3.000 de lei, unui bărbat de 32 de ani din comuna Iaslovăț, clienți ai unui complex de agrement din localitate.

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 19.02.2017, prin folosirea de chei ce se potrivesc la mai multe vestiare, persoane necunoscute au sustras dintr-un centru de agrement din comuna Cacica, suma de 3.500 lei aparținând celor doi bărbați”, arată sursa citată.

În urma activităților întreprinse de polițiști, autorii faptei, au fost identificați ca fiind trei minori cu vârste între 15 şi 16 ani din comuna Cacica  şi doi de 15 ani, din comuna Pîrteștii de Jos.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, urmând să fie restituit victimelor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de