Acasă Actualitate FOTBAL. Liga III-a : Willy Bacau a urcat pe locul doi....

FOTBAL. Liga III-a : Willy Bacau a urcat pe locul doi. Aerostarul lui Ion Radu a fost invins la scor si tremura serios pentru baraj


Intră acum și în grupul de

Capul de afis al etapei a XXV-a a Seriei I din Liga a III-a a fost partida dintre Politehnica Galati si Willy Bacau, încheiata la egalitate, scor 2-2. Un punct pretios cucerit de “pinguinii bacauani”, care au urcat pe locul secund în detrimentul formatiei Aerostar Bacau. Gruparea antrenata de Ion Radu a cedat lamentabil la Braila si participarea la barajul de promovare în liga secunda este un obiectiv pentru care va trebui sa traga din greu.

În aceasta runda s-au înregistrat nu mai putin de trei victorii ale oaspetilor, dintre care una apartine fotbalistilor de la Juventus Falticeni. Succesul obtinut de elevii lui Ovidiu Murariu la satelitul FCM-ului îi scapa de grijile retrogradarii.



Pambac Bacau si-a continuat seria dezastruoasa din acest retur de campionat. De aceasta data, “brutarii” au fost victima adversarei de mâine a Cetatii, Poli II Iasi, care a dispus cu 2-0.

În partidele disputate sâmbata, CFR Pascani si Bujorii Tg. Bujor au câstigat câte 3 puncte pretioase. Înfrângerea suferita de CSM Raraul dovedeste înca o data, daca mai era nevoie, ca gruparea câmpulungeana va reveni dupa numai un an în campionatul judetean, lucru anticipat de unii înca din toamna. 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version