Adăpost de animale și depozit de furaje din Valea Glodului, mistuite de un incendiu izbucnit de la un foc în aer liber lăsat nesupravegheat


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din satul Valea Glodului a ars în noaptea de sâmbătă spre duminică din cauza unui  foc făcut în apropiere și lăsat nesupravegheat.

Astfel, incendiul a fost anunțat sâmbătă la ora 23.42, iar militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vultureşti au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la o gospodărie din satul Valea Glodului din comuna Vultureşti.

La sosirea echipajelor pompierilor, ardeau două anexe gospodăreşti, construcţii corp comun, cu pericol de propagare la clădirile învecinate.

În incendiu au ars adăpostul de animale şi depozitul de furaje pe o suprafaţă totală de 35 de metri pătraţi, circa 3 tone de furaje şi 6 metri cubi lemn de foc.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc deschis în spaţii deschise, lăsat nesupravegheat, arată ISU Suceava.

Incendiul a fost lichidat la ora 2:10, iar pompierii militari au salvat anexele învecinate, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de