Gheorghe Flutur vrea să promoveze Bucovina în Grecia astfel încât și grecii să vină în vacanță în Suceava, nu doar sucevenii să meargă în Grecia


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, la conferința de lansare a curselor charter de vacanță Suceava-Zakynthos că intenția autorităților este să fie și zboruri inverse, cu turiști din Grecia în Bucovina, mai ales că și Grecia este o țară ortodoxă.

„Discuția noastră a fost să ne gândim și la zborurile inverse. Adică la acțiuni de promovare a județului Suceava și a Bucovinei pentru a avea pachete turistice și în județul Suceava”, a spus Flutur.

El a spus că un prim pas ar fi promovarea Bucovinei ca destinație turistică în Grecia.

„Pornim de la Grecia în primul rând, o țară ortodoxă, o țară interesată să vadă muntele, să vadă domeniul schiabil iarna, să vadă mănăstirile, să vadă natură, gastronomie. Pe aceste teme vom avea discuții pentru promovarea în sens invers. Nu doar ai noștri să meargă în Grecia ci și grecii să vină la noi”, a  spus Gheorghe Flutur.

El a menționat că firma de turism Kusadasi care a lansat ofertele pentru vara acestui an cu plecare spre Antalya și Zakynthos de pe Aeroportul Suceava urmează să meargă și la Cernăuți pentru a promova această ofertă astfel încât și cei din regiunea ucraineană să poată pleca în vacanțe în Grecia sau Turcia de pe aeroportul sucevean.(N.B.)


Intră acum și în grupul de