Autoturism cu roțile în sus la Moldovița, după ce șoferul băut a pierdut controlul volanului și a distrus 10 metri de gard

Un tânăr băut în vârstă de 19 ani din localitatea suceveană Moldovița s-a răsturnat cu mașina pe cupolă, după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă și a distrus 10 metri de gard.

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava – arhivă

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică în jurul orei 02.30, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 176, din comuna Moldovița, un localnic de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a lovit gardul împrejmuitor al unui imobil, pe care l-a distrus pe o lungime de circa 10 m, după care s-a răsturnat pe cupolă.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care nu a anunțat poliția și a plecat la domiciliu, fiind ulterior identificat de polițişti.

Întrucât prezenta leziuni, tânărul de 19 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a precizat sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.