Autoturism cu roțile în sus la Moldovița, după ce șoferul băut a pierdut controlul volanului și a distrus 10 metri de gard


Intră acum și în grupul de

Un tânăr băut în vârstă de 19 ani din localitatea suceveană Moldovița s-a răsturnat cu mașina pe cupolă, după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă și a distrus 10 metri de gard.

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava – arhivă

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică în jurul orei 02.30, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 176, din comuna Moldovița, un localnic de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a lovit gardul împrejmuitor al unui imobil, pe care l-a distrus pe o lungime de circa 10 m, după care s-a răsturnat pe cupolă.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care nu a anunțat poliția și a plecat la domiciliu, fiind ulterior identificat de polițişti.

Întrucât prezenta leziuni, tânărul de 19 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, a precizat sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de