Compania aeriană care va opera cursele de la Suceava spre Zakynthos și Antalya, specializată în evacuări din zone de conflict


Intră acum și în grupul de

Compania aeriană Air Bucharest care va opera din această vară cursele charter de vacanță spre Antalya și Zakynthos este specializată în evacuări în zone de conflict și a făcut transporturi NATO spre teatre de operațiuni.

Directorul de operațiuni al companiei, Alexandru Ion, a declarat că această companie a fost înființată în 2010 pentru a susține activitatea companiei turistice Kusadasi care oferă pachete turistice în mai multe țări.

El a spus că firma are acum un Boeing 737-300, iar din luna mai va mai avea o aeronavă Boeing 737-400, menționând că firma are cei mai buni mecanici pentru mentenanță.

Alexandru Ion a menționat că Air Bucharest a efectuat zboruri pentru diverse alte companii, inclusiv din Israel, ceea ce a determinat ca firma să aibă zboruri în 35 de țări și 101 localități, menționând că firma a avut curse și în Asia, în cinci țări cu 16 orașe sau în Africa în cinci țări și 11 orașe și a transportat până acum peste 500.000 de pasageri, ceea ce e foarte mult pentru o companie cu un singur avion.

„Încrederea în compania noastră poate fi demonstrată de contractele pe care le-am avut pentru NATO. Am transportat militari în zonele de conflict din Afganistan și Irak. Nu foarte multe companii din lumea asta primesc companii pentru NATO”, a spus directorul operațiuni al Air Bucharest.

El a mai declarat că Air Bucharest a efectuat și zboruri umanitare, în Siria, de unde au fost preluați dizidenți politici și alte categorii de persoane defavorizate care au fost aduse în Europa pentru aziul politic pe care l-au primit.

Potrivit acestuia, Air Bucharest a fost ultima companie care a zburat din Libia înaintea căderii regimului Gaddafi când a fost evacuată Ambasada din Tripoli, operațiunea fiind coordonată de directorul Air Bucharest împreună cu premierul Marii Britanii.

El a mai spus că au fost efectuate zboruri inclusiv pentru Air Moldova.

”În contiunuare noi vrem să ne menținem standardele pe care ni le-am impus de la început, de a fi cei mai siguri și cei mai profesioniști operatori aerieni din România și din Europa”, a mai spus Alexandru Ion care a menționat că Air Bucharest are un grad foarte mare de siguranță.


Intră acum și în grupul de