PNDC incita la greva generala firmele cu profit din judet


Intră acum și în grupul de

Liderul judetean al PNDC Suceava, Ovidiu Ilisei, a facut luni un apel la firmele cu profit din judet la o asa-numita „greva generala” fata de toate partidele si toti politicienii locali. Ilisei sustine ca doar în felul acesta politicul îsi va îndrepta fata catre mediul de afaceri sucevean. „Partidul National Democrat Crestin cheama la GREVA GENERALA toate societatile comerciale cu capital privat din Judetul Suceava, în privinta sponsorizarilor catre clasa politica, pe toata durata campaniei electorale. Astfel, obturarea ombilicului principal de finantare, prin care se hranesc o mare parte dintre politicieni, o sa duca inevitabil la schimbarea mentalitatilor feudale si a atitudinii arogante a partidelor fata de mediul de afaceri. Voi stiti sa « faceti banii », ei doar sa-i cheltuiasca”, a declarat, într-o conferinta de presa, liderul democrat-crestinilor suceveni.  

El este nemultumit de faptul ca firmele care au deja un nume si ceva bani în cont sunt curtate pe toate palierele de diversi politicieni cu scopul declarat de a contribui la plata unor facturi catre tipografiile unde sunt comenzi de afise sau catre echipele de campanie. „Doar asa sunt consultate firmele, consultate la buzunare…”, a explicat Ovidiu Ilisei.

Apelul sau la greva generala a firmelor din judet este un gest unic în peisajul politic sucevean si vine ca o premiera în materie de abordare a mediului de afaceri sucevean. 


Intră acum și în grupul de