Amendă de 6000 de lei pentru Daniel Maruseac în cazul altercației din 2012 din fostul club Ranch a decis Curtea de Apel Suceava care dispus însă executarea unei pedepse de doi ani de închisoare în alt caz


Intră acum și în grupul de

Curtea de Apel Suceava a admis, marți, apelul declarat de Daniel Maruseac împotriva sentinţei penale nr. 107/09.03.2015 a Judecătoriei Suceava prin care acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Instanța de apel a desfiinţat în parte sentinţa apelată şi în rejudecare îl condamnă pe Daniel Maruseac  pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prin schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice,  la pedeapsa de 6.000 lei amendă penală, reprezentând 200 zile – amendă x 30 lei/zi – amendă.

Curtea de Apel Suceava menţine dispoziţia de revocare a beneficiului suspendării sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani închisoare şi a pedepsei accesorii aplicate inculpatului prin sentinţa penală nr. 493/22.07.2011 a Judecătoriei Suceava, în dosarul nr. 2427/314/2011, rămasă definitivă prin decizia penală nr 215/07.03.2012 a Curţii de Apel Suceava în dosarul cu acelaşi număr şi dispune executarea acestei pedepse de 2 ani închisoare alături de pedeapsa amenzii în sumă de 6.000 lei aplicată prin decizia de faţă, precum şi pedeapsa accesorie a interzicerii unor drepturi.

Decizia Curții de Apel Suceava este defintivă.

Judecătoria Suceava l-a condamnat în martie 2015 pe Daniel Maruseac la doi ani şi opt luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de “ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice”. Decizia instanţei sucevene a fost atacată însă prin apel.

Altercația s-a produs în a doua zi de Paşti a anului 2012, în fostul club Ranch unde mai mulți tineri s-au luat la bătaie pe fondul unui conflict mai vechi, ce s-a desfăşurat în același club în ianuarie 2011.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de