Fotbal, Liga a III-a : Pronostic 2?


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni – Aerostar Bacau, marti, ora 17, stadion „Nada Florilor”

Aflati pe un linistitor loc 10 al clasamentului, dupa victoria repurtata vineri, pe terenul formatiei FCM Bacau II, fotbalistii falticeneni abordeaza cu un moral ridicat întâlnirea de marti cu Aerostar Bacau.

Nu acelasi lucru se poate spune despre starea de spirit din tabara oaspetilor, atmosfera din cadrul lotului bacauan fiind serios zdruncinata de înfrângerea severa suferita în runda precedenta, 1-5, pe terenul celor de la CF Braila. De altfel, ultimul esec a coborât echipa antrenata de Ion Radu pe treapta a III-a în clasament, astfel încât „aviatorii” poposesc pe malul Somuzului cu gândul la o victorie care sa-i mentina în lupta pentru locul secund.

Desi în returul actualei stagiuni, „alb-negrii” au dovedit o forma de invidiat pe teren propriu, „gurile rele” considera formatia oaspete ca fiind favorita acestui meci. Zvonurile care planeaza asupra partidei de astazi sunt alimentate în primul rând de bunele relatii existente între antrenorii celor doua echipe, Ovidiu Murariu si Ion Radu împartind pâna nu demult banca tehnica a Cetatii Suceava.

Întâlnirea dintre Juventus Falticeni si Aerostar Bacau va fi condusa de o brigada de arbitri din Iasi, formata din Bogdan Hanceriuc, la centru, Eugen Stefanescu si Stefan Tudorache, la cele doua margini.

Meciul tur s-a încheiat cu victoria echipei falticenene, elevii lui Ovidiu Murariu câstigând pe terenul celor de la Aerostar, cu scorul de 1-0.


Intră acum și în grupul de