Primarul Sucevei: Vom începe campania de curățenie a orașului


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, sustine o conferinta de presa.

”Ramane prioritara problema bugetului local si sper ca luni sa il putem aproba. Mai are nevoie de cateva zile de aprobarile de rigoare.

In 201, am primit o suma mai mare de la Ministerul de Finante pentru bugetul din acest an. Avem in acest an aprobata finantarea invatamantului particular.

De la CJ am primit 900.000 de lei. E o suma mica, dar e cu 510000 mai mult fata de anul trecut. In 2015 am primit 0 lei la echilibrare.

Fac un apel catre toti parlamentarii pentru Parcul Sipote sa ne ajute. Am rugat sa ma ajute si prefectul si nu vreau sa fie interpretat gestul politic.

Am propus ca in data 17 martie pentru ora 12 ca sa avem discutia aceasta deschisa cu toti parlamentarii pe subiectul parcuri si paduri ale Sucevei.

Ne pare rau pentru doamna care a fost muscata de caini in cursul zilei de marti. Noi luptam permanent cu cainii comunitari si ii luam de pe strazi.

O prioritate pentru primarie, chiar daca se zambeste uneori, e asigurarea de locuri in cimitire. Am luat decizia de a imparti toata suprafata de cimitir in Itcani.

S-ar parea ca a venit primavara. Cel putin in prima decada a lunii martie nu mai apar ninsori. Vom incepe campania de curatenie a orasului.

Din 20 martie pana pe 7 aprilie, intram printre blocuri si la asociatiile de proprietari.

Evident ca voi participa si eu la aceasta campanie. Am primit si solicitari de voluntariat pentru curatenie si impaduriri. Asteptam pe toti care doresc sa vina.”


Intră acum și în grupul de