Singura persoană care a venit la dezbaterea publică privind bugetul municipiului Suceava și-a atins obiectivul. Primarul Ion Lungu a spus că va ține cont de problemele din cartierul Obcine

Singura persoană care a participat la dezbaterea publică privind bugetul local al municipiului Suceava, Mariana Ungureanu, și-a atins obiectivul în condițiile în care primarul Ion Lungu a anunțat că va ține cont de problemele prezentate.

Ion Lungu a recunoscut că dezbaterea publică din 27 februarie a fost doar o „tentativă” de dezbatere întrucât a participat o singură persoană deși ar fi fost publicate anunțuri în presa locală.

El a menționat că dezbaterea publică pe care el a organizat-o nu este prevăzută în legislație, dar că el dorește ca un subiect precum bugetul local să fie discutat cu cât mai multe persoane.

„Nu e prevăzut de lege, dar e o cutumă pentru mine de când sunt primar să fac aceste dezbateri publice”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că problemele prezentate de singurul sucevean prezent la dezbatere vor fi avute în vedere de autorități.

„A venit o singură persoană. Asta e situația. A venit o doamnă cu unele probleme din zona cartierului Obicini de care vom ține cont, mai ales în ceea ce privește un loc de joacă pe strada Viitorului”, a spus primarul.

Singurul sucevean prezent la dezbateri, Mariana Ungureanu, a transmis autorităților locale că spațiul de joacă de pe strada Victoriei este nefuncțional, că parcările nu au mai fost modernizate de 15 ani şi că iluminatul public este deficitar.